Jazz'd by Humphrey

Pelgrim-4420.jpg

 

Tonight: The art of Trio. Line-up, amongst others, Steve Khune, Bill Charlap, Wynton Kelly, Barry Harris, Tommy Flangan and Sonny Clark. Sparkling jazz, nice food and a choice of amazing freshly brewed beers. So, get your Jazz over here! 

Lang geleden vertrokken de Pilgrim Fathers van Delfshaven naar de Nieuwe Wereld. Het land van ongekende mogelijkheden, ook op muzikaal gebied. Jazz, als onmiskenbaar muzikaal brouwsel uit die Nieuwe wereld, heeft zich door de tijd heen ontwikkeld tot een niet meer weg te denken muziekvorm. Stadsbrouwerij De Pelgrim, als tastbaar monument van dat nieuwe begin, draait daarom op vrijdagavond 29 september Jazz. Kom genieten van een brede keuze heerlijk ambachtelijk gebrouwen bier, een verrassende keuken en Jazz'd by Humphrey. 

Chris